ARRANGEMENT

Kommende arrangementer

Fornebu Golf vil gjennom året gjennomføre mange forskjellige arrangement som våre kunder kan delta på. Vi vil også ha flere arrangement sammen med samarbeidspartnere og firma rundt demodager, lanseringer, foredrag, oppvisninger o.l. I tillegg vil Norges Golfforbund, golfklubber, profesjonelle og andre som elsker golf være til stede med forskjellige arrangement.

Følg Fornebu Golf på Instagram, Facebook, Youtube og TikTok, eller besøk vår hjemmeside for oppdatert informasjon.

GIRLS NIGHT GOLF:
Girls Night er kommet til Fornebu Golf for alle jenter som vil spille eller prøve golf. Det er ingen krav om erfaring, alder eller nivå. Alle jentene møtes på Fornebu Golf for en sosial og morsom runde golf. Hovedfokus på en uformell stemning med mye latter. Les mer om dette under et av Girls Night arrangementene.
Girls Night Golf | Golf for jenter (gn-golf.com)

DAMER SOM ELSKER GOLF:

Trening og golfturnering for alle damer som elsker golf uansett handicap. Dette er sosiale treninger og turneringer med fokus på å holde svingen best mulig ved like i vintermånedene. Les mer om dette under et av Damer som elsker golf arrangementene / turneringer.

MOMENTUM / PARAGOLF NGF:
Vi er stolte av vårt nye samarbeid med Momentum. Fornebugolf skal være en aktivitetstilbyder for alle, og vi har nå en paragolfgruppe gjennom Momentum hos oss. Momentum er foreningen for amputerte, dysmelister og ortosebrukere. Vil du vite mer eller kjenner noen som vil prøve golf? Se mer informasjon under et Momentum arrangement.

Vi har også en Paragolfer (elektrisk) stående hos oss gjennom hele vinterhalvåret. Denne kan brukes og testes av alle som er interessert. Ta kontakt med oss for spørsmål, informasjon og booking.

SHUFFLEBOARD / DART

Vi har 2. stk. shuffleboard og dart på senteret. I tillegg har vi tilgang på biljard, cornholebrett og fusballspill. Dette er sosiale og morsomme aktiviter som passer alle aldersgrupper. Det er mulighet for et glass øl eller vin mens man spiller? Ta kontakt med oss for booking eller ta turen innom. 

NORGES CORNHOLEFORBUND
Fornebugolf har inngått samarbeid med Norges Cornholeforbund. De vil ha treninger, intro-kurs og turneringer på senteret. Cornhole er en idrett som er veldig populær i USA, og som vokser i Europa. Dette er en veldig sosial aktivitet som kan spilles i alle aldersgrupper. Vi kan anbefale å søke på YouTube for mer informasjon om regler og cornhole. Dersom du vil vite mer og har spørsmål, ta kontakt med oss på Fornebugolf. 

GOLFTRENING ALLE NIVÅ:

Ønsker du en bedre sving og mer morsom golf til neste år? Bli med på trening sammen med vår instruktør / pro.
Kursene passer bra for alle nivå og du kan lese mer under arrangement på vår nettside.

JUNIORTRENINGER:

Vår instruktør / pro har faste juniortreninger gjennom uken fra kl. 15:00-17:00. 
Passer for alle juniorer uansett nivå i alderen 8-18 år. Les mer på vår nettside under golfpro eller arrangement.

Ta kontakt med oss dersom du ønsker tilbud på juniortreninger, 1-1 coaching eller planlegger et arrangement på Fornebu Golf og aktivitetssenter. Vi er alltid positive til nye ting!
Kontakt oss på telefon 67 11 66 00 eller epost: thomas@fornebugolf.no
DagDatoStartTurnering PåmeldingDeltagereResultater
april
torsdag25. 1600BioSort event ansatte20
torsdag25. 1830NGF Paragolf Turnering16
tirsdag30. 1100Damer som elsker golf - DAGTID HVERDAG